Партньори

партньори

MARSA

Турция

Пионер в хранителната индустрия от 1925година!. Качеството на продуктите, произведени от Марса –Турция, е резултат от дългогодишни усилия насочени към подобряване на качеството.Най-големият завод в Турция е разположен в гр.Адана. Там се произвеждат 200 000 т. маргарин и 100 000т. течна мазнина годишно.Осъществява износ на продукция към 66 държави.Заводът притежава всички международни стандарти за качество.

Агротики С.А.

Гърция

Агротики С.А. е една от най-големите експортни фирми в Гърция и една от най-големите рафинерии на маслинови масла в Европа, специализирана в рафиниране, опаковане, износ на гръцки маслинови масла и мазнини за пържене.Agrotiki S.A е водещо име в Гърция в областта на преработката и опаковането на маслиново масло. С повече от 60 години опит в производството на рафиниращи масла. Чрез гъвкавост и непрекъснато развитие, компанията е постигнала задачата си да управлява износа в над 35 държави по света.ВАЖНО: Поради пожар в производствената фабрика временно е преустановен вноса на продуктите!

Коре SA

Гърция

Основана през 1979 г., Коре SA е сравнително нова за гръцкия пазар. Въпреки това, по време на своите 25 години съществуване, Kore нараства от скромното начало като дистрибутор на вносни растителни масла в най-голямата бутилираща компания на растителни масла в Гърция и една от най-големите дистрибуторски фирми за храни и други продукти.

Lesaffre

Световен лидер в търговията с продукти за хлебопроизводството. Lesaffre прави мая, закваски, екстракти от мая и много други продукти за хлебарите .Експерт в областта на ферментационните процеси.Lesaffre създава иновативни и висококачествени продукти, адаптирани към нуждите на производителите и към тенденциите в консумацията на хлебни изделия. Специализирани в производството на мая, подобрители, миксове и премикси, ние не спираме да усъвършенстваме своите технологии и рецепти.