За нас

За нас

кои сме ние?

Основана през 2007 г. СТАР КОМЕРС МД ЕООД развива търговска дейност. Основните ни принципи са точност, коректност, лоялност и уважение към всеки наш клиент.Доставяме стоки с доказан произход и гарантирано високо качество на дистрибутори,търговци,търговии на едро, фурни,пекарни,ресторанти,пицарии и заведения за обществено хранене.

СТАР КОМЕРС МД ЕООД е официален вносител на MARSA за България. MARSA е лидер в производството на течни мазнини и маргарини.Завода се намира в гр.Адана в република Турция, основан е през 1925година и е на първо място по големина и производство – 200 000тона маргарин и 100 000тона течни манзнини.

СТАР КОМЕРС МД ЕООД е представител на фирма КОРЕ СА от Гърция. Една от най-големите бутилиращи компании на зехтин и растителни масла.

Ние сме дългогодишен и стабилен партньор на фирма ЛЕСАФР БЪЛГАРИЯ ЕООД – един от най-големите производители на мая за хляб в света.При нас можете да намерите пълна гама мая за хляб – прясна или суха, подобрители, различни видове квас, миксове и стартерни култури за Вашато производство, търговия, магазин, пицария, ресторант.

Фирмата ни има дистрибутори в гр.София,гр.Пловдив,гр.Варна,гр.Бургас,гр.Благоевград,гр.Банско,к.к.Слънчев бряг ,гр.Приморско,гр.В.Търново,гр.Русе.За повече информация относно нашите представители,не се колебайте да се свържете с нас!

Разполагаме с логистична база в гр. София,а през летните месеци и в гр.Бургас.

Това с което се гордеем е, дългогодишното партньорство с нашите клиенти! Гаранция за това е качеството на продуктите ни.

продукти
качество
успех